tiistai 27. huhtikuuta 2010

Ruokasoodaa ja höyryhengitystä

Tämän blogin päivittäminen on jäänyt, mutta nyt paikkaan asiaa.

Minun piti kirjoittaa vielä ruokasoodastakin jotain, joka on nyt numero ykkönen koko sieni-infektion vastaisessa taistelussani.

Juon joka päivä vettä, jossa on teelusikallinen ruokasoodaa, pari kolme lasillista päivässä.

Olen jatkanut tätä nyt reilun kuukauden ja pH-arvoni on kohonnut ihanteelliseen kahdeksaan.

*

Tutkin pH-arvoa ensin Pascoen emäsjauheeseen kuuluvilla testiliuskoilla, jotka näyttävät pH-arvon kahdeksaan asti, mutta sitten löysin Yliopiston apteekista Merckin Universal indicatorin, jossa on sata liuskaa paketissa ja jolla voi mitata pH-arvon nollasta 14:ään kaikista nesteistä.

Se, että pH-arvoni on nyt kahdeksan, tuntuu oikein hyvältä. Vointini on kokonaan toinen kuin se oli vielä otsan ja ohimoiden särkiessä niin, etten pystynyt kunnolla edes nukkumaan.

Olen kuitenkin riippuvainen kaikista näistä luontaishoidoistani, joita olen alkanut käyttää. Jos pidän vähänkin taukoa niissä, takapakkia tulee heti.

*

Parhaimmaksi hengitysteiden hoidossa on osoittautunut höyryhengitys, jota teen pikana sekä pidemmän kaavan mukaan:

1) Pikahoitooni kuuluu Candimin-oreganoöljyä, Vogelin Bronchosania, jossa on tehokasta timjaminversouutetta, Karmoliittamunkin yrttitippoja ja Echinacea-auringonhattu-uutetta, joita laitan kaikkia kupin pohjalle ja kaadan kiehuvaa vettä päälle. Höyryhengittelen seosta niin kauan kuin se on kuumaa ja juon sen lopuksi. Otan tuota noin kaksi kertaa vuorokaudessa, ja se on osoittautunut jo tehokkaammaksi kuin pelkkä Candimin-oreganoöljy.

2) Työläämpään, mutta sitäkin tehokkaampaan höyryhengitykseeni kuuluu Sinus Doctorilta tilaamani kaneli-, timjami- ja neilikkaöljyt, joita olen tehostanut vielä pelargonia- eli geraniumöljyllä. (Ainakin timjami- ja pelargoniaöljyä saa luontaistuotekaupoista ja kaneli- ja neilikkaöljyä varmaan nettikaupoistakin.) Laitan niitä kuuman veden joukkoon kasvosaunalaitteeseen ja höyryhengitän perusteellisesti. Suljen vuorotellen kummankin sieraimeni saadakseni höyryn kunnolla poskionteloihini ja pidätän hengitystä tehostaakseni vaikutusta. Samoin hengitän höyryä syvälle keuhkoihini ja annan sen vaikuttaa pidättämällä hengitystäni. Hengitettävä eteerinen öljy on erittäin vahvaa ja kirvelee ja polttelee pitkin hengitysteitä. Muttei jos se olisi noin vahvaa, ei sillä olisi mitään vaikutustakaan.

Pystyn kaikilla näillä hoidoillani pitämään oireeni kurissa niin, etten tarvitse kortisonia ja salbumatolia enää. Mitään en inhonnutkaan niin kuin kortisonin jälkeen suun huuhtelemista, josta olen päässyt eroon.

*

Muistakaa muuten, jos ostatte kaupasta ruokasoodaa, että katsotte tarkkaan, että siinä lukee vain E500. Itse ostin vähän aikaa sitten vahingossa leivinjauhetta ison putelin eikä se ole ollenkaan sama eri aineiden sekoituksineen.

Olen ollut ruokasoodasta niin kiinnostunut, että tilasin netistä e-kirjankin "Sodium Bicarbonate - Rich Man's Poor Man's Cancer Treatment", jonka on kirjoittanut Mark Sircus ja joka on todella silmiä avaava, ihan konkreettisesti. Linkki kirjaan: http://www.winningcancer.com/sodium/about-the-book/

Ja onhan minulla tätä nykyä myös kirja "Ruokasoodan ihmeet", jossa on monia hyviä käytännön ohjeita.