tiistai 26. tammikuuta 2010

Väsyttää

Olen niin psyykkisesti kuin fyysisesti uupunut.

En ole jaksanut edes kirjoittaa.

Ajatellut olen vaan.

*

Bioteekin Olivia-kapselit, joissa on oleuropeiinin lisäksi beetaglukaania, vaikuttavat jopa tehokkaammilta kuin AntiWir ainakin keuhko-oireisiin - silloin kun niitä muistaa käyttää.

Aloin vain laskeskella kapseleiden normaalihintaa, kuinka kauheaa rahastusta se on. Jos 40 kapselia maksaa noin 20 euroa, yhdelle kapsulalle tulee hintaa peräti 50 senttiä! Hinta on kymmenkertainen verrattuna apteekkien vitamiineihin sun muihin valmisteisiin.

Eli jos aikoisi käyttää jatkuvasti kyseistä droppia, aika paljon joutuisi pulittamaan ja olla koko ajan ostamassa uutta 40 kappaleen satsia.

Kyllä luontaistuotebisnes on kovaa - vaan minkäs teet, jos muuta apua ei saa.

*

Eilen matkustimme muuten pariin otteeseen VR:n vanhassa pikajunassa.

Olin ottanut juuri ennen matkalle lähtöä keuhkolääkkeeni, sekä kortisonin että salbumatolin, mutta niin vain hengitysteitä alkoi ahdistaa siinä penkillä istuessani.

Päästessämme määränpäähän hengenahdistus helpotti vähän, mutta ennen paluumatkalle lähtöä oli otettava ylimääräiset annokset salbumatolia ja kortisonia.

Junan kyytiin päästyämme alkoi sama juttu kuin menomatkalla, hengenahdistus, vaikka olin juuri ottanut lääkkeet. Päättelinkin, että VR:n vanhassa louskutinjunassa oli "sisäilmaongelma".

Hometta ei näkynyt missään eikä se edes haissut - mutta niin ei haissut mustat pilkutkaan entisessä asunnossamme, josta keuhkoastmani sain.

Vaunu ja jopa istumapaikatkin olivat nyt sekä meno- että tulomatkalla ihan samat.

InterCityssä eikä Pendolinossa ole ollut koskaan samaa ongelmaa, mutta nehän ovatkin uusia junia... Näitä vanhoja junia on sen sijaan voitu säilyttää vaikka missä kylmissä ja kosteissa olosuhteissa, joissa mikrobit ovat päässeet lisääntymään.

*

En ole koskaan ennen reagoinut julkisissa kulkuvälineissä noin kuin eilen, mutta muutimmekin homeasuntoon vasta 1.2.2008, jonka jälkeen nämä terveysongelmat alkoivat eikä edes muutto homeasunnosta pois ole auttanut meitä.

Poikanikin aivastelee jatkuvasti ja hänen nenänsä on tukossa.