perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kaikki tiet johtavat Roomaan

Laitoin äsken teetä ja ruokasoodavettä. Tee on lämmintä ja ruokasoodavesi raikasta ja kylmää.

Ennen kuin menen nukkumaan, huuhtelen vielä nenäni haalealla ruokasoodavedellä. Laitan teelusikallisen ruokasoodaa (E500) Sarvikuono-kannun pohjalle ja päälle kaadan kiehuvaa vettä niin, että ruokasooda sulaa. Sitten annan veden jäähtyä sopivaksi ja lisään vaikka lämmintä vettä lisää joukkoon.

Yleensähän Sarvikuono-kannussa käytetään ripaus merisuolaa veden joukossa ja niin mekin olemme käyttäneet. Mutta päädyttyäni pitkän ja mutkittelevan polun kautta Dr. T. Simoncinin sivuille ja luettuani hänen käyttävän ruokasoodaa syövän parantamisessa, mielenkiintoni kohdistui ruokasoodaan ja Simoncinin väitteeseen, että syöpä on sieni...

Tullio Simoncini on jopa kirjoittanut kirjan "Cancer is a Fungus" eli syöpä on sieni suomeksi. Uppouduin katsomaan tuohon liittyviä videoita ja sivuja kasapäin, ja nuo asiat jäivät mieleni pohjalle kytemään.

*

Perjantain vastaisena yönä 11.3. neljän aikaan koin sitten oikein älynväläyksen seuraavien väitteiden yhdistyessä:

a) Hometalojen asukkailla on paljon syöpää.

b) Syöpä on sieni...

Kuin salama kirkkaalta taivaalta iski tuolloin päässäni, että totta kai hometalojen asukkailla on paljon syöpää, koska syöpä on sieni!

Tajusin Simoncinin olevan oikeassa ja samalla aloin murehtia sairaiden poskionteloitteni vuoksi, miten saisin ruokasoodan infektoituneisiin kohtiin sinne. Simoncinihan kertoo sivuillaan www.cancerisafungus.com vaikutuksen olevan tehokkain, kun 5- tai 8,4-prosenttinen ruokasoodaliuos kohdistetaan suoraan kudokseen.

Eihän minulla onneksi ollut vielä syöpää, mutta tosi sairas olin, kuten aiemmista merkinnöistäni käy ilmi, ja ajattelin ruokasoodasta voivan olla apua.

*

Kirjoitin edellisen keskiviikon vastaisena yönä, mutten jaksanut kirjoittaa enempää. Väsymys vei voiton.

Minulla jäi tuossa kertomatta, että lauantaina 13.3. keksin, kuinka saada ruokasoodaliuos poskionteloihin. Mielessäni välähti, että voisin laittaa Sarvikuono-kannuun merisuolan sijasta ruokasoodaa ja huuhdella sillä nenääni!

Idean kypsyttyä otin konstin 19.3. käyttöön ja jo edellisenä päivänä 18.3. nautin ensimmäisen lasillisen ruokasoodavettä, joita kumpaakin olen käyttänyt siitä lähtien päivittäin ja jatkan kuuriani toistaiseksi niin kauan kuin on tarvetta.

*

Mitä sitten Tullio Simonciniin tulee, mietin pitkään, tilaanko hänen kirjansa "Cancer is a Fungus" tai en. Maksu on 39 euroa sisältäen postikulut.

Luettuani kuitenkin taas kaikesta siitä hylkimisestä, mitätöimisestä ja vaikenemisesta, jota Dr. T. Simoncini on saanut osakseen, päätin jo periaatteellisista syistä ostaa kirjan ja tukea kirjan kirjoittajaa.

Kaikki tiet johtavat Roomaan - ja johtavat sieltä myös takaisin, tiedän.